red and black steel tube on black leather padded chair

5 Stylingtips voor langdurig prachtig haar

Ben je op zoek naar een manier om je kapsel de hele dag door perfect te houden? Met de Goldwell Golden Spray is dat nu mogelijk! Deze innovatieve haarlak biedt niet alleen een stevige versteviging, maar zorgt er ook voor dat je haar perfect in model blijft zonder uit te zakken. Om je te helpen het meeste uit deze fantastische spray te halen, delen we hier enkele stylingtips voor langdurig prachtig haar.

Het product:

De Goldwell Golden Spray is een veelzijdige haarspray geschikt voor alle haartypes. Met een microfijne verstuiver is de spray zuinig, gelijkmatig en doelgericht. Het biedt stevige versteviging en laat een zijdezachte glans achter, zonder het haar te verzwaren of plakkerig te maken.

1. Voorbereiding is essentieel

Voordat je begint met stylen, zorg ervoor dat je haar schoon en handdoekdroog is. Dit legt de basis voor een langdurige stijl. Breng vervolgens een hittebeschermend product aan om je haar te beschermen tegen eventuele schade door stylingtools zoals een föhn of stijltang.

2. Definieer je look

Of je nu gaat voor een gladde, strakke look of een speelse textuur, de Goldwell Golden Spray helpt je jouw gewenste stijl te bereiken. Gebruik het om individuele lokken te definiëren en ongewenste kroezen te temmen voor een gepolijste afwerking.

3. Fixeer je kapsel

Nadat je je haar in model hebt gebracht, gebruik de Goldwell Golden Spray royaal om je look te fixeren. Houd de spray op ongeveer 30 cm afstand van je haar en verdeel het gelijkmatig over je kapsel voor een langdurige hold. Deze haarlak houdt je kapsel de hele dag door perfect in model, zelfs bij winderige omstandigheden!

4. Ga voor de finishing touch

Als laatste stap, spray een kleine hoeveelheid Goldwell Golden Spray over je hele kapsel om het te voorzien van een prachtige glans en een langdurige hold. Dit zal je kapsel de hele dag door laten stralen, ongeacht de weersomstandigheden.

Door het volgen van deze eenvoudige stylingtips en het gebruik van hoogwaardige haarproducten zoals de Goldwell Golden Spray, geniet je langdurig van een perfect gestyled kapsel dat er geweldig uitziet en aanvoelt, de hele dag door!

Meer haarproducten proberen?

Wil je nog meer van dit soort fijne haarproducten gebruiken? Bezoek dan eens een groothandel in haarproducten en ontdek een uitgebreid assortiment aan professionele haarproducten die je haarstyling naar een hoger niveau tillen. Met de juiste haarproducten van een groothandel bereik je thuis salonwaardige resultaten en geniet je van prachtig haar, elke dag weer!

Mail