Over Belle

Lifestyle, Beauty, Fashion en Geldtips voor jonge vrouwen: het zijn wellicht onderwerpen die je op dagelijkse basis wel voorbij ziet komen. Ook wij van belle.nl proberen jonge vrouwen te inspireren. Er is echter één verschil met alle anderen die dat doen: wij baseren onze informatie op wat écht relevant is. 

Dus nee, we leggen niet de voorkeur bij een bepaald schoonheidsideaal. En nee, we hebben geen mening over jouw inkomen of levensstijl. We zijn er gewoon om je te inspireren, om de indruk te laten wekken dat je ertoe doet. Of je nu wel of niet de nummer één nagelverharder aanschaft, je zal zien dat er geen negatieve reactie vanuit ons komt.

We durven bijna met zekerheid te zeggen dat belle.nl in de toekomst een waardevolle bron van informatie voor je wordt. Alle vragen die je hebt over Lifestyle, Beauty, Fashion en Geldzaken, kan je bij ons kwijt. Wellicht dat jij binnenkort wel het antwoord op je vraag in een blog vindt. Hoe leuk is dat!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@belle.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.

Mail