5x verschillende soorten badmode

Ga jij dit najaar nog lekker op vakantie of ben je alvast op zoek naar de perfecte badmode voor de volgende zomer? Wij helpen jou graag met het vinden van jouw nieuwe bikini of badpak! Er zijn onwijs veel opties en die lichten we graag voor jou toe!

1. De bikini

We trappen af met een van de bekendste modellen, namelijk de bikini. Iedereen kent ‘m wel. Maar wist jij dat er zoveel verschillende modellen zijn?

Wanneer je het hebt over de bikinitops heb je de keuze uit meer dan tien verschillende modellen! Vrouwen met een grotere cupmaat wordt aangeraden een bikinitop met beugel te dragen. De beugel in een bikinitop zorgt namelijk voor extra steun en zorgt ervoor dat de borsten goed op de juiste plek blijven zitten. Heb je een wat kleinere cupmaat? Dan kan een triangle bikinitop erg mooi zijn. De vorm van deze bikinitop zorgt er namelijk voor dat je borsten optisch wat groter lijken.

Naast onwijs veel keuze uit verschillende tops, heb je ook veel keuze uit bijpassende broekjes. Ga jij bijvoorbeeld voor een leuk strikbroekje, die je vaak naar wens wat strakker of juist wat losser kunt verstellen? Of hou je meer van een bikinibroekje die je buik deels bedekt? Dan is het high waist bikinibroekje waarschijnlijk helemaal jouw ding. Kijk vooral waar jij je fijn in voelt en wat bij jou lichaam past!

2. Het badpak

Een andere topper is het badpak. Een badpak kleedt mooi af en is ideaal om mee te zwemmen. Ook voor vrouwen met een grote cupmaat kan een badpak prachtig staan en voldoende steun bieden. Zo zijn er badpakken met en zonder beugel. Tegenwoordig zijn er super veel leuke prints en modellen verkrijgbaar, dus er zit vast en zeker een leuk badpak voor jou bij!

3. De Tankini

De tankini is onder de meeste vrouwen wat minder bekend. De tankini is een combinatie van de bikini en het badpak. Veel vrouwen voelen zich niet fijn in een bikini, omdat de buik dan zichtbaar is. Een badpak is een goede oplossing, maar kan soms als onhandig worden ervaren doordat deze bestaat uit één geheel. Dit kan nadelen met zich meebrengen met omkleden en eventueel het mixen en matchen van leuke kleuren. Een tankini is daarom de perfecte tussen weg.

Een tankini bestaat uit 2 onderdelen, namelijk de tankini top en een broekje. Doordat de tankini top vaak tot de navel of heupen loopt, wordt de buik meer bedekt wat sommige vrouwen een fijner gevoel geeft. Daarnaast kan je de tops en broekjes afwisselen voor een andere look. Superleuk en ook nog eens heel praktisch. Probeer bijvoorbeeld eens een tankini van Annadiva.

4. Corrigerende badmode

Wil je graag een extra zelfvertrouwen boost? Dan is corrigerende badmode misschien wel helemaal jouw ding! Denk bijvoorbeeld aan een corrigerend badpak of bikinibroekje. Deze geven een prachtig shaping effect voor de buik en taille. Zo worden jouw lichaamsvormen geaccentueerd en eventuele onzekerheden verborgen. Zo kan jij vol zelfvertrouwen lekker aan het zwembad of strand liggen. Wie wil dat nou niet?

5. Strandkleding

Mooie strandkleding is natuurlijk ook een absolute must om er helemaal fancy bij te lopen. Combineer jouw prachtige badpak of bikini bijvoorbeeld eens met een bijpassende pareo. Ideaal als je even gaat lunchen. Niet alleen super trendy, maar ook nog eens erg handig. Daarnaast zit je met een leuk strandjurkje ook altijd goed.

Genoeg keuze dus! Voor welke badmode ga jij?

Mail