person wearing round silver-colored analog watch

De tofste betaalbare luxe horloges voor vrouwen

Natuurlijk, er zijn gigantisch veel accessoires voor dames, maar een die tijdloos is? Dat is een horloge. En dan het liefst een prachtig horloge, met een mooi uurwerk en mooie materialen. Het zal je verbazen hoe betaalbaar luxe horloges zijn voor vrouwen, zeker als je het vergelijkt met de grotere modellen voor mannen. We vertellen je graag meer!

Rado

Een merk wat misschien niet direct op de radar voorkomt als je denkt aan luxe horloges, maar deze horloges zijn ontzettend betrouwbaar, elegant en comfortabel door de gebruikte materialen van onder andere titanium, goud en diamanten. De uurwerken zijn heel nauwkeurig, wat wil zeggen dat deze heel precies lopen: een typisch kenmerk van een luxe horloge. Deze horloges van Rado kosten ongeveer €1.000 tot €3.000, met materialen als goud en diamanten. In de markt van luxe horloges is dit behoorlijk betaalbaar!

Chopard

Zwitsers, uniek en diamanten: wat wil je nog meer? Deze horloges van Chopard, zoals een Happy Sport of Happy Diamonds, zijn uniek en zijn een absolute eye-catcher om jouw pols. De horloges worden gemaakt van rosé goud, geelgoud of witgoud en zijn gevuld met diamanten. Bij de Happy Diamonds bewegen de diamanten zelfs tijdens het dragen, een uniek aspect van deze prachtige horloges! Mocht je zo’n Chopard willen bemachtigen, reken dan op zo’n €3.000 tot €8.000, afhankelijk van de maat en model van Chopard.

Rolex

Natuurlijk mag Rolex niet ontbreken op dit lijstje van mooie accessoires: staal, goud en staal of helemaal goud, alle materialen zijn beschikbaar. Een van de meest bekende horloges voor dames is de Lady Datejust, in een mooie maat van 26mm of 28mm. Wil je wat groter? Dan is de 31mm of 36mm beschikbaar. De horloges kenmerken zich door de unieke samenstelling van materialen, wijzerplaat-kleuren en het statussymbool en stabiele investering. Mocht je een Lady Datejust willen aanschaffen, hou dan rekening met zo’n €2.500 tot €13.000, afhankelijk van het bouwjaar en de gebruikte materialen.

Mail