Decoreer je huis met stijlvolle luxe hexagons

De leukste decoraties voor thuis aan de muur hebben dit gemeen: persoonlijk, stijlvol en tijdloos. De trend van dit moment is dan ook de hexagon. Een zeshoekige vorm die pure klasse en stijl uitstraalt. Wil jij meer weten hoe je jouw muren creatief en tijdloos kunt decoreren met hexagons? Lees dan snel verder. 

Hexagon fototegels 

Hexagon betekent zes en een zeshoekige vorm is een klassieke interieur schoonheid! Met zeshoekige fototegels van de beste kwaliteit creëer je een persoonlijke, prachtige, stijlvolle en tijdloze decoratie voor thuis aan de muur. 

Je foto’s vertellen een verhaal van jouw reis door het leven. Je mooiste, liefste en meest intense momenten vastgelegd op camera. De foto’s brengen emotie over, laat ze daarom in de mooiste vorm stralen als hexagon fototegel. 

Je kan ervoor kiezen om een unieke fototegel aan de muur te bevestigen of een eindeloze pracht aan vormen te creëren, zoals de honingraat. Neem ter inspiratie een kijkje naar de fototegels van Modulari en geniet bij het zien van de prachtige afwerking en eindeloze mogelijkheden.

De honingraat

De honingraat bestaat uit meerdere zeshoekige fototegels naast elkaar. In een oogopslag zie je de hexagon opgaan in de honingraat, ook een pure en klassieke beauty. Een vorm die niet gaat vervelen, maar een tijdloze en stijlvolle uitstraling heeft. Je hebt vast meer dan één mooiste, liefste en intens bijzondere moment op foto? Decoreer daarom je muur met prachtige samengestelde zeshoekige fototegels en vertel je verhaal met de prachtige honingraat decoratie. 

Hexagon kurk- en spiegeltegels 

Zorg voor afwisseling en maak het speels. Fototegels zijn op zichzelf al speels door de losse elementen die samen een geheel vormen. Je kunt zelf de vorm en richting bepalen van bijvoorbeeld je samengestelde honingraat. Speel extra met de elementen en voeg kurk- of spiegel (hexagon) tegels toe. Je decoratie krijgt direct een natuurlijke en uitdagende dimensie. Prik bijvoorbeeld een mooie seizoen bloem of herfstblad op de kurk tegel en je voegt weer een persoonlijk en stijlvol element toe aan je tijdloze muurdecoratie. 

Laat je innerlijke designer shinen!

Het ontwerpen van fototegels kan heel eenvoudig zijn. Met de handige ontwerptools van Modulari creëer jij in een mum van tijd de perfecte muurdecoratie voor thuis. Laat je innerlijke designer helemaal los gaan! Je ziet direct hoe jouw decoratie op je muur zal staan. Heb je een top ontwerp gemaakt? Dan is bestellen eenvoudig. Je bent nu nog één stap verwijderd van de leukste decoratie voor thuis: het bevestigen.

Door het zeer eenvoudige ophangsysteem van Modulari, met magneten, zijn de fototegels in een mum van tijd bevestigd en kan je foto’s in de toekomst makkelijk wisselen. Heb je meer foto’s die je intens lief, mooi en dierbaar zijn, maar past dit niet in op de muur? Veranderen er dingen in je leven die je wil toevoegen of aanpassen? Geen zorgen, want je wisselt eenvoudig de zeshoekige fototegels of je voegt nieuwe toe. De hexagon en jouw decoratie blijven prachtig, stijlvol en tijdloos, ook al blijft het leven niet stilstaan!

Mail