woman in black tank top and black leggings holding black barbell

Marijn Kuipers: vriend, leeftijd, lengte, carrière en meer

Ooit stond Marijn Kuipers in de finale van de Miss Beauty of Friesland verkiezing. En eerlijk, dat begrijpen wij natuurlijk wel. Deze Friezin is precies wat je verwacht van mooie vrouwen uit Friesland: blond, blauwe ogen én goedlachs. Maar Marijn doet meer en wij gaan jou in deze blog vertellen wat dat precies is. Lees je mee?

Wie is Marijn Kuipers?

Marijn Kuipers is een duizendpoot. Misschien moeten we wel zeggen: een socialmedia-duizendpoot. Want ze zit op verschillende socialmedia-kanalen, zoals TikTok en Instagram. In 2022 werd ze dan ook Social Media Queen. Daarnaast doet ze ook een hoop bij RUMAG. Een brutaal programma dat veel jongeren trekt. Op haar socialmedia-kanalen laat ze vooral zien over haar leven, maar ze maakt ook content en is uiteraard een influencer. Wat inhoudt dat ze een aantal samenwerkingen met merken heeft die ze laat zien op haar kanalen. 

Als we haar socialmedia-kanalen bekijken dan zien we ook dat ze ambassadrice is bij Make A Wish. Dit is stichting dat wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar vervult. Deze kinderen hebben vaak een ernstige of levensbedreigende ziekte. Prachtig dat Marijn zich inzet voor zo’n mooi goed doel! 

Op de vraag: Wat voor werk doet Marijn Kuipers?, kun je dus een heel veelzijdig antwoord verwachten. Maar we kunnen zeker ook stellen dat ze een online content creator is en een influencer. Wat inhoudt dat ze digitale content maakt. Denk aan video’s, kort of lang. Maar ook heel veel social media posts en andere marketing of editing op het gebied van deze content.

Een mooie arrière

Met haar bijna 1 meter 70 is Marijn Kuipers is dus presentatrice bij RUMAG en met haar ruim 41K abonnees mogen we absoluut ook stellen dat Marijn Kuipers een goedlopend YouTube-kanaal heeft. Op haar kanaal zie je veel vlogs voorbijkomen over haar leven. Zo filmt ze haar verjaardag, maar ze reageert ook televisieprogramma’s. Met gemiddeld 30K views doet ze dat lang niet gek! 

Ook op Instagram heeft ze veel volgers, namelijk 371K. Hier laat ze vooral veel zien over haar eigen leven. Je ziet dat ze houdt van sporten, reizen en uitgaan met haar vrienden. Zo was ze laatst nog in Parijs en ging ze op vakantie naar Curaçao. Uitgaan of opstap gaan met haar vrienden vindt Marijn ook iets leuks om te doen. Dat zie je dan ook veel terugkomen op haar socialmedia-kanalen. Samenwerkingen met andere bekende YouTube-ers vindt Marijn ook leuk om te doen. Zo werkt ze samen met Sam Hofman, Tjoela en Sean Denners. 

Ook TikTok is een kanaal waar je veel van Marijn kunt vinden. Ze heeft honderdduizenden volgers op dit kanaal. Ze laat vooral heel veel korte fragmenten van haar leven zien. Wat ze interessant vindt, waar ze mee bezig is of gewoon filmpjes puur voor de fun. 

Leeftijd en meer

Marijn Kuipers is geboren op 9 april in het jaar 2000. Dat betekent dat ze in 2024 24 jaar oud is. Waar Marijn precies is geboren, is onbekend. Maar als we moeten raden, dan zouden we zeggen Friesland want ze is ontzettend trots op ‘haar’ provincie. 

Wel zien we in een video met Sean Demmers dat hij en Marijn langsgaan in Friesland. Voor de serie: Toerist in Eigen Stad. Dat geeft ons te kennen dat Heerenveen de plek is waar Marijn is opgegroeid. Want ze kent hier heel veel mensen, kun je in de video zijn. En ze kent de stad op haar duimpje. Of ze hier ook is geboren is onbekend. Maar dat ze in Heerenveen heeft gewoond staat als een paal boven water! Wel zie je alle typische Friese zaken voorbijkomen, zoals Friese koek en er wordt een potje geschaatst! 

Op dit moment heeft Marijn Kuipers het hoge noorden ingeruild voor Amsterdam. Dit is natuurlijk the place to be als je influencer bent. Toch sluiten wij niet uit dat ze niet op den duur weer teruggaat naar haar geliefde Friesland. 

Marijn Kuipers: single of in een relatie? 

Een veelgestelde vraag is natuurlijk: is Marijn Kuipers single of bezet? We weten er niet alles over, maar wat we wel weten is dat ze langere tijd een relatie heeft gehad met shorttracker Dylan Hoogerwerf. Hoewel de twee het langere tijd gezellig hebben gehad met elkaar, hebben ze op den duur in 2022 wel besloten uit elkaar te zijn. Ze maakte zelf een YouTube-aflevering over haar liefdesverdriet. 

Het lijkt er dus sterk op dat Marijn Kuipers op dit moment vrijgezel is. En daar wordt flink over gespeculeerd. Inmiddels lijkt het even stil op het liefdesgebied, maar wie weet wat de toekomst haar zal brengen.

Een vruchtbare toekomst

Met haar jonge leeftijd maar grote groep volgers verwachten wij in de toekomst nog veel meer te horen van Marijn Kuipers. Ze is op dit moment vooral bekend onder mannen en vrouwen van haar eigen leeftijd. Maar dat zou dus in de toekomst zomaar eens kunnen veranderen aangezien deze bezige bij absoluut niet stilzit. 

Ben je ondertussen benieuwd naar Marijn Kuipers en wat ze allemaal doet? We hebben voor jou een paar video’s voor je op een rijtje gezet. In deze video’s zie je haar vlog voorbijkomen, maar ook haar werk bij RUMAG en hetgeen dat ze doet bij stichting Make a Wish. 

Bekijk hier deze video van RUMAGTV: 

Een emotionele video

In deze video zie hoe Marijn een jaar lang haar liefdesverdriet heeft gefilmd. Ze vertelt hierover dat filmen van haar verdriet voor haar een soort uitlaatklep was. Na een jaar besluit ze, nu het weer goed met haar gaat, om onder het genot van een glaasje champagne de kijker mee te nemen in haar afgelopen jaar. Want we weten allemaal: hoe uitzichtloos een break-up ook lijkt, er komt altijd weer een moment dat je je beter gaat voelen. En dat is dan ook precies wat Marijn Kuipers in deze video wil laten zien! 

Mail