group of people tossing wine glass

Mooi locaties voor een personeelsfeest te vieren in Groningen

Er zijn in Groningen vele mooie locaties voor evenementen, zoals personeelsfeesten en trouwerijen. Van grote feesten tot kleinere intieme bijeenkomsten, er is voor iedereen wat. In dit artikel bespreken we de mooiste locaties van Groningen voor een personeelsfeest en geven we tips om een onvergetelijke dag in Groningen te beleven.

De paalkoepel, één van de mooiste locaties van Groningen

We trappen af met een van de meest betoverende locaties voor een personeelsfeest: De Paalkoepel Groningen. De historische locatie biedt een mooi uitzicht op het Paterswoldsemeer en heeft een charmante en romantische uitstraling. 

Het ligt 10 minuten van de stad af en heeft vele faciliteiten voor grote groepen. Met deze prachtige locatie en de historische charme is het daarom ook niet voor niets dat De Paalkoepel erg populair is voor trouwerijen en personeelsfeesten. 

Andere aanraders in Groningen

Naast De Paalkoepel zijn er nog andere mooie locaties in en rondom de stad Groningen. Enkele aanbevelingen zijn: 

  • De Rietschans: Ook gelegen aan Het Paterswoldsemeer is de Rietschans. Een luxe locatie met vele faciliteiten. 
  • DOT Groningen: Een bijzondere locatie in de stad Groningen, gelegen aan het stadsstrand. Een bruisende en gezellige plek, dicht bij de actie. 
  • Het Kasteel: Een bijzondere historische locatie in de stad Groningen die het personeelsfeest een historische charme zal meegeven.

Tips voor een dagje uit in Groningen

Wil je het helemaal compleet maken? Combineer je personeelsfeest en ga gezellig met de dames een dagje uit in Groningen. Met de vele activiteiten is dit een goede manier om de teamspirit te versterken. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart door de grachten, een bezoek aan het Groninger Museum of een dagje winkelen in het centrum. Jij bepaalt!

Zo zorg je voor een geslaagd personeelsfeest

Het plannen en organiseren van een personeelsfeest kan best een hele klus zijn. Hopelijk hebben we je met deze locaties en tips voor activiteiten wat inspiratie kunnen geven. Om te zorgen dat jouw personeelsfeest gesmeerd loopt, is het belangrijk om op tijd locaties en activiteiten te boeken, om te voorkomen dat het vol zit. 

Daarnaast is het erg leuk om een thema toe te voegen aan het feest, dit maakt het nog leuker en zorgt voor meer betrokkenheid. 

Groningen biedt verschillende mooie locaties en leuke activiteiten voor een personeelsfeest, maar ook voor gewoon een dagje uit. Door te kiezen uit de juiste locaties, activiteiten en aankleding zorg jij voor een personeelsfeest waar nog lang over gepraat zal worden!

Mail