Stijlvol slapen: nachtkleding voor alle seizoenen

Lekker slapen is zo belangrijk. Een goede nachtrust zorgt voor een blij, gelukkig en gezond mens en als je een nacht slecht hebt geslapen merk je dat meestal wel aan je humeur. Een kort lontje en prikkelbaarheid hebben te maken met vermoeidheid. Slaap en goede gezondheid zijn met elkaar verbonden. Maar hoe zorg je dat je heerlijk kan slapen ‘s nachts? Met goede nachtkleding natuurlijk. Een lekkere pyjama, een fijne kimono en Hunkemöller ondergoed voor dames en jij kan heerlijk wegdromen. Geloof dat maar! Hoe jij kan zorgen dat je in elk seizoen lekker en comfortabel kunt slapen? Dat lees je hier! 

Lekker luchtig in de zomer

In de zomer wil je natuurlijk een luchtige pyjama dames, je wilt iets dat lekker ademt en niet aan je huid blijft plakken. Zeker met de hitte van de afgelopen zomers is een frisse pyjama een must. Kies voor katoen of zijde. En dan voor een lekker los nachthemd of een kort broekje met een tanktop. Heerlijk losjes en lekker luchtig. In de zomer zijn pastelkleuren of leuke printjes natuurlijk geweldig.  

Cute & cosy voor de herfst 

Het herfstseizoen draait om gezelligheid. Het begint buiten al wat af te koelen en je zomerse pyjama’s worden al langzaam te koud. Dus tijd om weer eens te gaan shoppen voor nieuwe pyjama’s. Voor de herfst is een lange pyjama broek met een hemd perfect. Flanel is heerlijk voor dit seizoen. Het is niet te warm en niet te koud en je hebt super leuke herfst printjes om je helemaal in de mood te brengen. 

Lekker warm voor de winter 

Als we afscheid nemen van de herfst, moeten we toch echt gaan geloven aan de koude nachten van de winter. Of je nou fan bent van de winter of niet, je moet wel toegeven dat het soms best gezellig is om lekker in je warme pyjama op de bank te ploffen met een leuke film op en een heerlijke kop thee. Voor de winter is een fleece pyjama perfect, lekker met wollen sokken erbij en een kruik om je warm te houden. 

Spring freshness

Als je de winterse kou hebt overleefd, ga je je alweer voorbereiden op het voorjaar. En hier hoort natuurlijk een andere nachtelijke garderobe bij. Net als bij de herfst zit je een beetje tussen koud en warm in. Een lange broek van een luchtig stofje is fijn. Of kies voor de klassieke legging met oversized shirt-optie. Comfortabel en heel erg leuk. 

Mail