gray stainless steel shower head hanged on wall during daytime

Van deze artikelen neem je er beter maar wat extra in voorraad

Er zijn van die artikelen waarvan je er eigenlijk nooit genoeg in huis hebt. Loop jij bijvoorbeeld regelmatig te zoeken naar een pen? Koop dan gewoon eens een doos balpennen en leg ze op verschillende plekken in huis neer. Dat scheelt een heleboel frustratie, want zo heb je voortaan altijd een pen bij de hand! Zo zijn er nog wel meer artikelen waarvan je er beter wat extra in voorraad kunt nemen, om uiteenlopende redenen.

Hygiëne voorop

Hoe vaak vervang jij thuis de handdoeken? Aangeraden wordt om een handdoek niet vaker dan drie maal te gebruiken, voordat je hem opnieuw wast. Ook is het verstandig om iedereen in het gezin een eigen handdoek te laten gebruiken, om de overdracht van virussen en bacteriën zo veel mogelijk te voorkomen. Kortom, handdoeken kun je ook maar beter ruim in voorraad nemen. Het is dan ook niet voor niets dat de handdoek in de loop der jaren een populair relatiegeschenk zijn geworden. Bedrijven laten handdoeken bedrukken met hun logo of slogan omdat ze weten dat zo’n handdoek vaak gebruikt zal worden, waardoor dus telkens hun bedrijf weer even bij de klant in beeld is.

Alles op orde

Heb jij altijd alles goed op orde? Of ben je zo’n warhoofd, altijd op zoek naar je mobiele telefoon en je sleutelbos? Wat die sleutels betreft, daarvan is het handig als je een tweede set tot je beschikking hebt. Zo voorkom je ook dat je buitengesloten raakt als je de sleutels eens echt kwijt bent. Laat een extra bos achter bij iemand die je vertrouwt en waar je snel even terecht zou kunnen in geval van nood. Sleutelhanger bedrukken met een pakkende tekst is voor veel bedrijven een goede methode geworden om hun naamsbekendheid te vergroten. We hebben immers bijna allemaal wel een sleutelbos op zak!

Maak een lijstje

Voor mensen die vaak dingen kwijt raken, is het goed om eens bij te houden welke artikelen dat zoal zijn. Zo heb je na verloop van tijd een goed beeld van waar je zoal naar zoekt. Het is dan een slim idee om juist van die artikelen wat extra voorraad te nemen. Een aansteker bijvoorbeeld,  of een bril. Wanneer je die nodig hebt. Ook de schaar is typisch zo’n gebruiksvoorwerp dat vaak ergens anders blijkt te liggen dan bedoeld. Voorkom frustratie, koop een reserve-exemplaar!

Mail