landscape photography of lake and mountain

Verliefd in Nieuw-Zeeland: romantische avonturen down under

Nieuw-Zeeland is dus écht helemaal dé hotspot voor huwelijksreizen geworden. Echt een gave bestemming met die waanzinnige natuur en al die verschillende plekken. Je kan er alles doen wat je hartje begeert: chillen op de meest relaxte stranden of helemaal losgaan met avonturen in de bergen. En dan, alsof dat nog niet genoeg is, is het ook nog eens wereldberoemd omdat Peter Jackson er z’n ‘Lord of the Rings’ films heeft opgenomen. Dat maakt het nog specialer voor een onvergetelijke huwelijksreis. Dit is alleen genoeg reden voor menig bruidegom om naar Nieuw-Zeeland te gaan. Maar het land heeft nog veel meer te bieden. In dit artikel bespreken we tips voor een vakantie samen met je partner naar Nieuw-Zeeland. Let’s go down under!  

Auckland

Voor veel newlyweds is Auckland de eerste stop op de huwelijksreis. Grote kans dat je hier landt na je vlucht. En echt, Auckland is zo’n leuke stad dat je er makkelijk een paar dagen kunt chillen om bij te komen van de lange reis. Wil je een adembenemend uitzicht over Auckland? Ga dan naar de Sky Tower. Een tip: ga tijdens zonsondergang. Dan is het uitzicht niet alleen het mooist, maar ook super romantisch. Perfect voor een huwelijksreis!

Doe ook zeker een dagtrip naar de prachtige stranden aan de westkust naast Auckland. Het is slechts een uur rijden en het heeft een aantal hele mooie stranden met zwart zand. Geschiedenis liefhebbers kunnen ook het oorlogsmuseum van Auckland bezoeken. Hier zie je veel artefacten van de Maori stammen.   

Hobbiton

Voor de echte Lord of The Rings fans is een dagtrip naar Hobbiton natuurlijk een absolute must. In Nieuw-Zeeland zijn de films echt opgenomen en er zijn allerlei rondleidingen die je alles vertellen over de productie. Hobbiton is natuurlijk bekend, maar het is niet de enige plek in Nieuw-Zeeland die belangrijk was voor de ‘Lord of the Rings’ films. Neem bijvoorbeeld Mount Ngauruhoe, oftewel Mount Doom. Die moet je zeker ook bezoeken als je daar bent. Super interessant voor de fans!   

Lake Taupo

Een van de mooiste natuurgebieden en meest romantische plekken van Nieuw-Zeeland is Lake Taupo. Want wat is er mooier dan een meer met bergen op de achtergrond. Ook zijn er vele natuurlijke ‘hotsprings’ waar je een romantisch bad kunt nemen met je geliefde. Voor de echte avonturier kun je hier ook skydiven. Dus boek vliegtickets naar Nieuw-Zeeland voor een romantische vakantie! Ook als het niet je huwelijksreis is, moet je zeker een keer dit land bezocht en ervaren hebben!

Mail