woman in white lace tank top carrying brown leather sling bag

Waarom een schoudertas zo populair is

Tassen, je kunt er niet genoeg van hebben. Ze maken je outfit pas echt compleet en zijn superhandig. Tassen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Maar waarom juist een leren schoudertas zo immens populair was én nog steeds is, wordt in deze blog uitgelegd. Dat het een echt fashion item is en onmisbaar voor iedere vrouw, in iedere leeftijdscategorie, zal vast geen nieuws voor je zijn. Ontdek welke voordelen een leren schoudertas heeft en waarom je beslist niet zonder kunt. 

Handig en overzichtelijk

In een schoudertas berg je alles wat je nodig hebt overzichtelijk op. Wanneer je een wat groter formaat leren tas hebt, zijn er meestal een aantal vakjes in aangebracht. Ruimte voor je portemonnee, de mobiel, een lees-en zonnebril en je make-up spullen. Wil je nog snel je haren op orde maken wanneer je die belangrijke afspraak hebt? Moeiteloos diep je de haarborstel op uit je leren schoudertas, net als je favoriete luchtje. Na het afsluiten van de auto berg je de sleutels op in de tas, hangt het over je schouder en je bent klaar voor de afspraak. Wanneer je een schoudertas alleen maar gebruikt als je een avondje op stap gaat kies je voor een klein formaat. Met net genoeg ruimte voor je telefoon, lipstick en mascara. Het compacte leren tasje maakt jouw outfit helemaal af.

Altijd het juiste formaat

Ook om mee te nemen naar kantoor is een groter formaat leren schoudertas heel prettig. Je neemt er je laptop in mee, de lunchtrommel, drinkfles en een notitieblok. Er bestaat namelijk geen vast formaat voor een schoudertas waardoor er voor iedere gelegenheid wel een geschikte leren tas is te vinden. Omdat ze zo enorm handig zijn en makkelijk over je schouder mee te nemen kun je dus gerust meerdere exemplaren in verschillende formaten en kleuren aanschaffen. Leren schoudertassen raken nooit uit de mode en zijn geschikt voor iedere situatie en iedere vrouw, van jong tot oud.

De voordelen van een leren tas

Het materiaal leer is altijd prachtig om te zien, te ruiken en aan te raken. Daarom is het zo geschikt voor een schoudertas. Leer is oersterk, duurzaam en gaat jarenlang mee. Een leren schoudertas is in heel veel kleuren te verkrijgen. Zo vind je er altijd één die perfect matcht bij je kleding, jas en schoenen. Kan jouw leren schoudertas wel een beetje onderhoud gebruiken? Smeer het een paar keer per jaar in met ledervet of lederwas. Dan blijft de tas soepel en behoudt het z’n prachtige, luxe uitstraling.

Mail