man in blue shirt and blue denim jeans standing on white floor

Walk the talk: dé schoenentrends van 2024 die je niet wilt missen

Kan je garderobe een upgrade gebruiken en ben je daarom erg druk op zoek naar een of meerdere paar schoenen? Bijvoorbeeld omdat je smaak in de loop van de tijd is veranderd? Of omdat je een nieuw paar schoenen voor je werk nodig hebt? In beide gevallen kom je maar al te graag alles te weten over de schoenentrends van dit moment. In dit blog hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet. Laat het shoppen van een nieuw paar dus maar snel beginnen!

Kies voor schoenen in neutrale en aardse kleuren

Op het gebied van de kleur van de schoenentrends, valt het op dat neutrale kleuren het modebeeld domineren. Denk daarbij aan een laarsje in het zwart, een loafer in het wit of een sandaaltje in het beige. En deze trend is natuurlijk wel zo praktisch. Je kunt hierdoor namelijk erg makkelijk je schoenen met vrijwel iedere outfit combineren. En hierdoor weet je meteen zeker dat je het nieuwe paar, bijvoorbeeld uit de collectie van Assem, lekker lang door kunt blijven dragen. Wel zo fijn om te weten, toch? Misschien heb je nu al een bepaalde favoriete kleur die je wilt dragen.

Een leuk cowboylaarsje blijft nog steeds een van de grootste schoenentrends

Een van de andere grootste schoenentrends van dit moment? Dat is en blijft toch wel het dragen van een cowboylaarsje. En eigenlijk is dat ook helemaal niet zo gek, als het aan ons ligt. Het laarsje is op zowel het werk als in je vrije tijd goed te dragen. En dankzij de verschillende hoogtes van de hak en de schoen, is er voor ieder altijd wel wat wils. Heb je nu al een bepaalde voorkeur voor de stijl van het laarsje dat je graag wilt dragen op werk of in je vrije tijd?

Ga voor gemak met een stoere en trendy sneaker

Een van de meest trendy en comfortabele schoenentrends? Dat is het dragen van sneakers. Met een goede sneaker kun je namelijk meteen een statement met je outfit maken. Ideaal om te dragen onder een relaxte pantalon of outfit. En van kleurrijk tot meer ingetogen kleuren, op het gebied van de stijl is er gelukkig enorm veel mogelijk. Verdiep je online dus een keer goed in de stijlen waar je zoal uit kunt kiezen en bestel je favoriete paar eenvoudig en snel.

Mail