//

Wie is Michelle Bollen?

Als een echte ‘influencer’ verovert Michelle Bollen van menig moeder en vele andere volgers. Ze heeft inmiddels al een aardig bereik opgebouwd, met wie ze maar al te graag van alles deelt.

Maar wie is ze, waar verdiend ze haar geld mee en waarom is iedereen zo benieuwd naar haar? In deze blog vertellen je van alles over deze sterke vrouw. We gaan in op onder andere haar bijzondere relatie en omschrijven van alles uit haar carrière.

Wie is zij?

Ze heeft een bekend gezicht, maar toch weten velen niet precies waar ze Bollen van zouden moeten kennen. Eén ding is zeker: Michelle Bollen heeft met haar 29 jaar al een mooi imperium opgebouwd.

De vrouw van

Bollen stapte op 1 mei 2015 in het huwelijksbootje met haar grote liefde, Koen Bollen. Koen Bollen heeft zo’n tien jaar geleden een korte carriere gemaakt in de voetbalwereld. Zo was hij actief bij de voetbalschool van de KNVB en was hij voor meerdere seizoenen trainer/ coach van verschillende, Nederlandse teams. Dat we kunnen zeggen dat Michelle Bollen ‘de vrouw van’ is, valt daarmee een beetje in het niet. In ieder geval schijnt hij nu deels ondernemer te bij van een onderneming waar Michelle zelf ook te vinden is.

Bijzonderkleinwonder

Het leven van Michelle Bollen in de publiciteit lijkt te zijn gestart met een blog genaamd ‘bijzonderkleinwonder’. Tijdens haar eerste zwangerschap miste ze een geluid van andere moeders hoe zij de weg naar het moederschap bewandelden. Omdat er niet iets was dat haar gevoel bevredigde, besloot ze zelf verhalen te gaan delen.

Maar, tegenwoordig is de, naar eigen zeggen, ‘crazy catlady, voetbalfanaat en een dankbaar en gelukkig mens’ niet meer zo actief met dit bedrijf. De site is alleen op omslachtige manieren te bereiken en is daarmee voor een deel de lucht uit. Daarentegen heeft ze wel een ander bedrijf opgezet, maar voor we het daar over gaan hebben, zullen we wat uit haar ‘privé’ leven delen.

Privé en relaties

Zoals we vermelden is Michelle Bollen al acht jaar gelukkig getrouwd met haar grote liefde Koen Bollen. Uit dat huwelijk zijn inmiddels al vier kinderen ontstaan, die reageren op de namen Morris, Benjamin, Olivia & Laurens. Maar, daar houdt het gezinsleven niet op, want…

  • Michelle en Koen Bollen uiten sinds november 2022 hun polyamoreuze relatie met Jacqueline v/d Pelt
  • Jacqueline is moeder van drie kinderen, genaamd Floris, Sebastiaan en Rogier
  • Af en toe wonen beide gezinnen samen in één huis, wat maakt dat ze samen een gezin vormen van drie volwassenen en maar liefst zeven kinderen, waarvan zes jongens en 1 meisje
  • De drie zijn sinds december 2022 gezamenlijke ondernemers bij het bedrijf Jolie Noé

Een beetje ingewikkeld, zal je misschien denken, maar onthoud love is love. We hadden het in de inleiding van dit stukje trouwens over ‘privé’. De aanhalingstekens hebben we erbij gezet, gezien je relatie natuurlijk privé. Echter kiezen zij ervoor alles open en bloot te delen en daarmee komt al deze informatie naar boven zetten.

Zie hier het hele gezin samen:

Wat is een polyamoreuze relatie?

Een polyamoreuze relatie is een type relatie waarin alle partners openlijk toestemming geven om romantische en/of seksuele relaties te hebben met meer dan één persoon tegelijkertijd. Dit betekent dat polyamoreuze personen geloven in de mogelijkheid om liefde en toewijding te delen met meerdere mensen op een eerlijke en ethische manier.

Het kan verschillende vormen aannemen, van een driehoeksverhouding tot een grotere groep. In het geval van Jacqueline, Michelle en Koen spreken we over een driehoek. Belangrijke elementen in polyamoreuze relaties zijn:

  • open communicatie
  • transparantie, respect
  • het vermogen om grenzen te stellen en te respecteren.

Het is een alternatieve relatievorm die steeds meer geaccepteerd wordt en kan werken voor mensen die zich niet beperkt voelen tot een monogame relatie. In principe is het in Nederland niet mogelijk om met drie mensen tegelijkertijd te trouwen. Of dat ooit nog gaat komen en of het drietal daar geïnteresseerd in is, is ons niet duidelijk.

Jolie Noé

Op de voorgrond van dit jonge bedrijf schitteren Michelle en Jacqueline samen. Het bedrijf is gericht op de verkoop van kleding, waarbij elke week nieuwe favorieten in het assortiment verschijnen. Wat Koen precies met het bedrijf mee te maken heeft, is ons niet helemaal duidelijk, maar het is ongetwijfeld iets achter de schermen.

In ieder geval zijn de krachten van de drie gecombineerd in het nieuwe bedrijf. Gemiddeld hebben ze met hun privé accounts wel zo’n 100k volgers, dus bereik hebben ze inderdaad. Op het Instagram account van Jolie Noé zelf, zijn een ruimte 40k volgers te vinden. Dat ze graag wat kopen, snappen wij wel. De website ziet er gelikt uit en roept zeker een specifieke groep van klanten aan.

Een gelukkig leven

En waar doen ze het dan voor? Naar de woorden van Michelle zelf: ‘leven en laten leven’ en ‘de keuze is reuze in de poly’. Als je niet te druk maakt om een relatie van een ander, wat maakt het dan uit. De drie zijn gelukkig met elkaar, maar ook in alle duo’s die in de relatie kunnen worden gevormd.

Hoe bereik jij dan zo’n gelukkig leven?

Er is helaas geen eenduidig antwoord op de vraag hoe je een gelukkig leven leeft, omdat geluk voor iedereen anders kan zijn. Over het algemeen kunnen echter positieve relaties, een gevoel van betekenis en doel in het leven, fysieke en mentale gezondheid en persoonlijke groei bijdragen aan geluk. Het is belangrijk om tijd te nemen voor zelfzorg en te streven naar een evenwichtige levensstijl. Ook het waarderen van kleine momenten van vreugde en dankbaarheid uiten zullen je goed doen.

Dus het antwoord op de vraag ‘wie is Michelle Bollen?’ is niet heel eenduidig. Michelle lijkt een goedlachse vrouw met haar hart op de goede plek. De liefde deelt ze maar al te graag met haar eigen en samengestelde gezin.

Mail