Deze zaken vullen de verlanglijstjes dit najaar!

Nu de dagen alweer iets korter worden en de nachten kouder kunnen we niet anders dan concluderen dat het najaar -en daarna de winter- er weer aan zitten te komen. De tijd dat de gordijnen weer gezellig dicht mogen, maar ook de tijd dat de verlanglijstjes weer gevuld mogen worden. Of het nu voor Sinterklaas of Kerst (of beide) is, we mogen ongegeneerd aangeven waar onze wensen liggen. Iets waar je natuurlijk niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Benieuwd wat er op veel lijstjes staat? Lees snel verder. 

Gadgets 

Laten we eerlijk zijn; niet alleen mannenharten gaan sneller kloppen van goede en leuke gadgets. Ook vrouwen kunnen een mooi stukje technologie zeker waarderen. In het najaar worden traditiegetrouw de laatste gadgets gelanceerd, zo ook dit najaar. Een highlight is wel de Samsung S23 serie, hierin zitten drie verschillende uitvoeringen die alle drie fantastisch qua kwaliteit zijn. Allemaal voorzien van een waanzinnig scherm, camera en processor van onnavolgbare kwaliteit. Dit prachtige staaltje technologie zullen we dan ook ongetwijfeld op vele verlanglijstjes aan gaan treffen komend najaar.  

Scandinavië versus Japan 

Er is een nieuwe beweging aan het ontstaan op het gebied van wonen en lifestyle die we opeens massaal overal zien verschijnen en dat is die van de Japandi stijl. Een combinatie van de welbekende trend van de Scandinavische levensstijl en de Japanse levenskunst. Het is meer dan alleen een woontrend, het omvat ook een algehele manier van wonen. De stijl staat voor integraliteit, harmonie en balans. Er zullen dan ook vele items binnen deze stijl op verlanglijstjes prijken. Wellicht is de hype van het boek Ikigai en het vinden daarvan je bekend, de trend van het Japandi sluit daar helemaal op aan. Verdiep je in deze beweging en je zult ongetwijfeld je verlanglijstje mee kunnen verlengen.  

Mag het wat losser 

Ook qua mode zien we nieuwe trends en ontwikkelingen ontstaan. Het strak, strakker, strakst principe is wel verleden tijd. Alle kleding mag wat losser en meer baggy. Niet omdat het simpelweg een trend is ook omdat het bijdraagt aan het grotere geheel van meer genderneutraliteit en body positivity. We gaan voor comfort en gemak. Wanneer je (letterlijk!) lekker in je vel zit, zul je dit ook uitstralen en zal dat vervolgens zichtbaar zijn in je algehele voorkomen. Een dikke, comfortabele winterjas mag dus niet ontbreken op je lijstje net als een paar fijne, warme laarzen. Doe jezelf een plezier en vul je lijstje met iets van deze heerlijke trends! 

Kortom, niet iedereen kijkt uit naar de winter maar wanneer je de leuke dingen ervan omarmt zul je zien dat het ook vele voordelen kent. Maak het binnen gezellig door items voor je Japandi woonkamer te vragen, laat je hart een sprongetje maken door te investeren in de nieuwste gadgets, en maak vooral uitbuiken na het kerstdiner mogelijk door fijn zittende kleding te vragen. Wanneer we dit allemaal op een rijtje zetten kunnen we niet anders dan concluderen dat het een fijn jaar gaat worden! Laat 2024 maar komen!

Mail